Wat kan je verwachten?

Yoga draait in de lessen die ik bied, niet om het leren uitvoeren van de perfecte poses. Elk lichaam is immers uniek en wat goed voelt en juist is voor jou, is het immers niet altijd voor een ander.

 

Het gaat er dus niet om hoe flexibel je bent of hoe diep je in de houding kan. Niet enkel je spieren, onder andere ook je botstructuur in je lichaam bepaalt immers mee welke houding haalbaar is en welke niet.

 

Met andere woorden, ik vertrek in mijn lessen dus vanuit de functional approach, waar men er vanuit gaat dat de juiste houding niet universeel is, maar per persoon verschillend is.

 

De focus tijdens de lessen ligt op zelfzorg, ontspanning en groei naar een fijner en leuker evenwicht. Even de tijd nemen om helemaal bij jezelf te komen en te voelen wat leeft en echt belangrijk voor je is, vormen de rode draad doorheen de lessen. 

 

Via een mix van onderbouwde yogahoudingen, meditatie en eventuele ademhalingsoefeningen leer je je eigen fysieke en mentale veerkracht aan te scherpen, maar ook je persoonlijke grenzen te kennen en respecteren. 

 

Via een ontspannen en veilig kader, hoop ik je de ruimte te bieden om jezelf te ontdekken, te voelen wat echt leeft en rust te vinden in de stilte. Een plaats te bieden waar je gevoelens en gedachten mogen zijn wat ze zijn, zonder oordeel of veroordeling.

 

Zo leer je niet alleen op de mat, maar ook naast de mat, nog beter voor jezelf te zorgen en te groeien naar een leven met meer evenwicht, veerkracht, passie, (zelf)liefde en rust.

 

Op die manier hoop ik je te ondersteunen om jezelf verder te ontplooien tot de persoon die je bent en graag wil zijn.

Benieuwd?

 
Ben je benieuwd naar wat Yin Yoga voor jou kan betekenen?
  
De lessen vinden plaats dichtbij Merelbeke, in feestzaal de Klokke te Baaigem.
 

(Een proefles kost slechts 7 euro, een losse les kost 12 euro)